Blockera spel efter kategori

Expandera alla | Dölj alla

I det här fönstret kan du aktivera eller avaktivera blockering av spel grundat på typen av innehåll. Klassificeringen av spelinnehåll (en uppsättning kryssrutor) följer något av klassificeringssystemen PEGI eller ESRB. Vilken typ av klassificering som används för spelen väljs automatiskt, beroende på var du befinner dig. Vid behov kan du ställa in klassificeringen av ett spel manuellt i inställningarna för komponenten webbpolicyhantering.

Om kryssrutan intill kategorinamnet är markerad blockerar webbpolicyhantering åtkomst till spel som ingår i denna kategori.

Om kryssrutan intill en kategori är avmarkerad, tillåter webbpolicyhantering att spel startas i kategorin.

Det är tillåtet att starta ett spel om alla kategorier som motsvarar spelets innehåll är tillåtna.